Thursday, 3 May 2012

LSO Configuration Document



HI  Everybody


Please find the configuration path for LSO





Get LSO Authoring Environment and Offline Player from Service Market place
Then follow the configuration as detailed below.

1 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Activate/Deactivate SAP Learning Solution

2 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Execute Booking Relationship Harmonization

3 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management

4 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings

5 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Plan Version Maintenance

6 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Plan Version Maintenance => Maintain Plan Versions

7 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Plan Version Maintenance => Set Active Plan Version

8 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Number Range Maintenance

9 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Number Range Maintenance => Set Up Plan Version-Independent Number Assignment

10 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Number Range Maintenance => Define Number Ranges for Objects

11 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Number Range Maintenance => Define Number Ranges for Course Participation Document

12 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Object Type Modeling Enhancement

13 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Object Type Modeling Enhancement => Object Type

14 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Basic Settings => Object Type Modeling Enhancement => Infotype

15 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation

16 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Define Time Schedule

17 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Location

18 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Location => Course Location Switch

19 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Location => Create Location

20 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Training Provider

21 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Training Provider => Specify Training Provider Types

22 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Delivery Methods

23 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Delivery Methods => Define Delivery Methods

24 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Delivery Methods => Define Default Delivery Methods

25 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Create Course Group

26 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Create Course Type

27 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Maintain Master Data via Catalog

28 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Resource Management

29 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Resource Management => Control Elements

30 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Resource Management => Create Resource Type

31 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Resource Management => Resources => Create Room

32 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Resource Management => Resources => Create External Instructor

33 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Preparation => Resource Management => Resources => Create Other Resource

34 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Offering

35 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Course Offering => Control Elements

36 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities

37 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Control Elements

38 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Prebook

39 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Booking

40 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Booking => Specify Participant Type Control Options

41 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Booking => Participant Checks

42 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Booking => Conflict Reaction

43 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Booking => Fee Handling

44 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Booking => Booking Priorities

45 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Participation Cancellation

46 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Participation Cancellation => Control Options

47 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Participation Cancellation => Reasons for Participant Cancellation

48 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Participation Cancellation => Cancellation Reason for Cancellations in Learning Portal

49 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Approval Workflow

50 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Day-to-Day Activities => Approval Workflow => Specify Workflow Settings

51 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities
52 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Course Cancellation/Firmly Booking

53 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training
Management => Recurring Activities => Course Cancellation/Firmly Booking => Control Options

54 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Course Cancellation/Firmly Booking => Guidelines

55 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Course Cancellation/Firmly Booking => Reasons for Course Cancellation

56 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Follow-Up

57 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Follow-Up => Control Options per Participant Type

58 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Follow-Up => Control of Process Steps

59 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Follow-Up => Reasons for Course Failed

60 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals

61 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals => Switch On Performance Management

62 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals => Edit Forms

63 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals => Define Form

64 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals => Form of Appraisal

65 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals => Edit Scales

66 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Training Management => Recurring Activities => Appraisals => Set Up Control Parameters

67 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal

68 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings

69 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings => Display Course Participants in the Learning Portal

70 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings => Preview/Notification Periods

71 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings => Preview/Notification Periods => Define Preview Period for Courses in the Learning Portal

72 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings => Preview/Notification Periods => Define Preview Period for Course Groups - Course Types in Days

73 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings => Preview/Notification Periods => Define Notification Period for Expiring Qualifications

74 - IMG => Training and Event Management => SAP Learning Solution => Learning Portal => Settings => Preview/Notification Periods => Define Default Period for Prebookings

75 - Setting up of Qualifications for Profile Matchup and Qualifications Overview in LSO Portal





Hope it may helps you


Regards
Raghav
SAP HR Consultant
babu.saphr01@gmail.com

2 comments:

  1. It was very nice blog to learn about SAP HR.Thanks for sharing new things.SAP HR

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing this Information, Got to learn new things from your Blog on SAP SF.SAP SF

    ReplyDelete